NamPol en Roadpolice
Door: Baukje
Blijf op de hoogte en volg Baukje
12 Oktober 2007 | Namibië, Windhoek
12 Oktober 2007 - 10:17
Iris:
ja zus dan zie je maar weer dat het er niet veel beter aan toe gaat dan in nederland. in nederland is er ook nooit een politieman aanwezig als je hem echt nodig hebt. nou goed je bent wel weer een ervaring rijker en wat armer in de portomonee, maar ehh konden jullie als slanke meiden de charme's niet in de strijd gooien naar oom agent!!!!
bauk mams is weer thuis en de operatie is goed gegaan............dus het komt goed, meid we spreken elkaar gauw, liefs en een dikke kus van je neven jesse en timo ( onze kaart al gehad bauk????) en een groet en kus van ons. liefs ed en ier -
12 Oktober 2007 - 12:50
Hans:
We hebben in onze eigen regio ongeveer dezelfde ervaring met de blauwkielen van 'Haaglanden'. Vorig jaar 7 oktober staat me scherp voor de geest, op de Galgeweg in Naaldwijk.
Maar beter nieuws is dat mams weer thuis is, na ziekenhuis ervaringen in Delft, die ook in de derde wereld niet meer voorkomen.
Groetjes en geniet van de bewolking!!
Doei, Hans.
12 Oktober 2007 - 13:37
Ivana:
Baukie, weer een mooi verhaal! Heb me nu aangemeld voor een waarschuwingsmail als je een nieuw bericht hebt geplaatst, zo moet ik wel attent blijven reageren hahaha (zelfkennis ;-D).
Heb je al nieuwe hartsvrienden gemaakt onder de locale bevolking of ben je nog niet geschaakt door een woeste krijgsheer??
Ik kan je verklappen dat je in NL ook ruim 3 uur beziggehouden kan worden door oom agent... brrrrr laatst een alcoholcontrole, bestuurder echt niets gedronken, apparaat gaat toch af, 2 uur in de cel, nog een test, nu een nog hogere waarde... Bizar natuurlijk. Uiteindelijk midden in de nacht een bericht dat beide apparaten verkeerd afgesteld stonden. dank uw wel alstublieft ahum.. Meer blauw op straat, NOT!
Ik vertrek over een weekje naar Vietnam, en zal mijn best doen om je berichten te volgen, maar mocht je niets horen van me, dan heb ik het gewoon te veel naar mijn zin hahaha!!
Dikke zoen en knuffels, Iv -
13 Oktober 2007 - 08:45
Rojo:
Suup! -
13 Oktober 2007 - 08:45
Milan:
Hoi Bauk,
Ik kan al zwaaien en op mijn knietjes optrekken en het gaat heel goed.
X Milan -
13 Oktober 2007 - 08:46
Tygo:
Met mij gaat het ook heel goed.
Van papa en mama mag ik niet spelen met mijn eten, want sommige arme kindjes bij jou hebben geen eten, dus eten we het netjes op.
X Tygo -
16 Oktober 2007 - 11:18
Linda/ VSO:
Hoi Baukje,
Ik ben samen met Rudy-Jan van Zenderen bezig om weer een nieuwe Randstad nieuwsbrief te vullen. Zou jij een stukje over je (werk) ervaringen willen schrijven voor je Randstad-collega's? Zo ergens tussen de 200 en 400 woorden en graag in het Engels. Je hebt denk ik wel genoeg voorbeeldverhalen gelezen van collega's die je zijn voorgegaan.
Zou je je stukje voor 25 oktober aan mij willen mailen? Sorry dat ik deze oproep via je website doe maar ik heb je rechtstreekse mailadres niet.
Alvast bedankt voor je medewerking en als je nog vragen hebt hoor ik het wel.
Groeten,
Linda Blankenstein
Medewerker Communicatie
VSO -
16 Oktober 2007 - 12:27
Floortje:
Wat een verhaal! Tja, zo kan je dus ook je dagen vullen. Ongelooflijk hoe het daar allemaal werkt. Eigenlijk geen wonder dat het economisch gezien niet al te best gaat in die contreien. Wel erg leuk om al jou verhalen te lezen.
Veel plezier nog! Groetjes -
29 Oktober 2007 - 07:11
Bleidie:
Lieve BUKKKK!!
wat leuk je verhalen en foto's te lezen/zien!! Ziet er goed en 'lekker' uit. Super avontuurlijk en wat een nieuwe indrukken allemaal!
Ik ga op internet zoeken waar ik een geldboom kan bestellen!!
Gisteravond bij Maart en Rene geweest. Was gezellig en ik sta stijf van de leuke ideeen voor het ondernemersschap!
DIkke kus en een warme knuffel H.